Автор
Люблена Папазова

Русата Златка със собствен гримьор в „Капките”

Топгримьорът Цецо Андреев ще бди над дългите мигли и красивите устни на Златка Райкова в „Като две капки вода”. Мис Плеймейт 2007 година бе обгрижвана от Андреев и по време на пресконференцията за началото на новия сезон. Хитовото шоу за имитатори се връща в ефира на Нова на 26 януари, а освен Русата Златка в него ще вземат участие Софи Маринова, Слави Славчев, Иван Юруков, Марги Хранова и още трима известни, които засега продуцентите държат в тайна.

Златка не се осмели да пее пред журналистите, но за разлика от нея Софи Маринова изкара почти цялото парче на Селин Дион от филма „Титаник”, а Славин се превъплъти изкусно в Лили Иванова и запя „Искам те”. Софка сричаше от листче английския текст и призна, че синът й Лоренцо й е написал думите, но въпреки проблема с езика на Шекспир заслужи аплодисментите на публиката.

В първото предаване Райкова ще трябва да се превърне в Михаела Филева и не само да пее, но и да танцува. Плеймейтката призна, че подобно на Софка изпитва притеснение и от песните, които ще трябва да изпълнява на английски. Тя обаче ще залага на сексапила и елегантността с помощта на Андреев и отсега е сигурно, че ще бъде една от най-обсъжданите участнички.

Четете още: 100 кила свали 100 мадами