25-годишната Рита Ора влезе в болница в сряда вечер, сподели самата изпълнителка в Snapchat.

“Днес беше много напрегнат ден, но вече съм по-добре и се справям с преумората. Благодарна съм на всички приятели, на почитателите и семейството си за подкрепата и обичта!“ написа под снимката си, на която лежи в болнично легло.

В същия ден звездата бе подложена на обичайното за нея напрежение, започвайки с фотосесия в Лондон.

За щастие на феновете й само няколко часа по-късно Рита изглежда възстановена и в добра форма. Самата тя сподели снимка в скандално облекло, за да пожелае лека нощ на почитателите си и да ги увери, че вече се чувства добре.

Никой от обкръжението на Рита не е учуден от факта, че тя има нужда от почивка. В момента изпълнителката пътува много и взима участие в сериозни мащабни проекти. Тя пътува постоянно, тъй като сега работи върху новия си албум в студиото си в Лос Анджелис и съчетава това със снимките във Ванкувър за филма "Fifty Shades Darker”, който ще бъде продължение наFifty Shades of Greyи ще излезе през 2017 година. Междувременно Ора прави участия по фестивали и клубове във Великобритания, където живее.

И въпреки влошеното си здраве, русокосата красавица не спира да работи. Наскоро тя прекрати договора си с компанията на Jay-Z Roc Nation и подписа с Atlantic Records UK.