Рики Мартин вече е омъжен мъж. Това разкри самият той.

Латино звездата без свян сподели, че е минал под венчилото с годеника си - художника Джоан Юзеф , с когото заедно отглеждат деветгодишни близнаци.

Вече съм съпруг, а голямо парти по повода ще има след няколко месеца, ще ви уведомя кога точно. Разменихме брачните си обети, заклехме се и подписахме всички необходими документи, включително и предбрачен договор", разкри певецът в интервю за E! News.

Припомняме ви, че Рики Мартин и Джоан Юзеф, който е родом от Сирия, започнаха да излизат през 2016 г. и само няколко месеца по-късно обявиха, че са сгодени.

View post on Instagram
 

През август 2008 г. Рики Мартин стана татко на Валентино и Матео, които бяха родени от сурогатна майка. "Толкова съм щастлив! Каквото и да правят децата ми, независимо дали се смеят или плачат, това е като благословия за мен", споделя той в интервю.

Певецът споделя, че родителството го е подтикнало да бъде смел и да сподели открито сексуалната си ориентация. “Когато децата ми ме попитат къде е майка им, ще им обясня, че не всички семейства се състоят от майка и баща”, казва той гордо.

"В някои семейства децата се отглеждат от две майки или от двама бащи, а има и семейства, където бащата или майката са сами", допълва Рики, който разкри публично, че е хомосексуален през 2010 година.

View post on Instagram