Риана и Бионсе - жертви на расова дискриминация

10 октомври 2017 | 11:30
видяна 8037
коментари 3
Снимки: Getty Images и Twitter

През изминалите дни станахме свидетели на огромен расистки скандал, в центъра на който бе козметичният гигант Dove.

Днес се задава поредният случай на расова дискриминация, а този път в него е замесено името на световноизвестната певица Риана. Звездата стана жертва нa Twitter потребители, които са твърдо убедени, че тя ще е по-красива, ако е с бял цвят на кожата. Те се опитаха да докажат твърдението си чрез колажи, на които тенът на певицата е изсветлен. Несъмнено този тренд с фотошоп корекцията на снимките на Риана е нереден, не само защото тя е изящна и красива по начина, по който изглежда и да се твърди противното е смехотворно, но и защото това си е вид расов предразсъдък, недопустим за общество в XXI век.
 

 

 

Оказва се, че безумната мода в Twitter засегна и друга световно известна певица със смугъл цвят на кожата - Бионсе.
 

Двете певици все още не са коментирали случилото се, но известни блогъри с акаунти в социалната мрежа вече изказаха възмущението си от абсурдния тренд.

Още по темата

Коментари

3 Lily
  11 октомври 2017 | 19:48 отговор
 

Според мен именно, това че са цветнокожи и преуспели ги прави достатъчно значими.Ако бяха бели просто щяха да се слеят с тълпата и нямаше да постигнат, това което имат към момента!

 
2
  11 октомври 2017 | 00:54 отговор
 

Dove??!!!!Мисля,че ще спра да купувам тази марка вече!А мисля,че е добра...Стига бе... Бялата кожа е много грозна.Белите жени са изложени на хиляди пъти по-голям риск от рак на кожата..Кожата им е тънка,лепкава и НЕЗДРАВОСЛОВНО изглеждаща...като на мъртвец! Риана виаги е била СРАШНО ГРОДНА-особено без грим...това,което виждате е илюзия,натурално е грозна,за сметка на това Бионсе винаги е била КРАСАВИЦА!НЕ я обичам-никак дажеуно не мога да отрека,че и преди хирургиите и след тях е красива,че чак да те заболи душата!

 
1 Футболна Екипировка
  10 октомври 2017 | 19:35 отговор
 

w W w . E K I P I 365 . c o m

 

Добави Коментар

Най-четени