Атанас Михайлов влиза в ролята на амбициозния и напорист адвокат Борис Видолов в първия български адвокатски сериал – „Кантора Митрани”, който се реализира от TV7.

Голямата загадка в „Кантора Митрани” е главният герой – адвокат Берто Митрани, който ще заинтригува и впечатли зрителите не само с професионализма и уменията си в и извън съдебната зала, но и с личната си история и извоюваното място в свят, където за хора като него няма равен старт.

Сериалът стартира в ефира на телевизията в края на април, като всеки епизод от поредицата разглежда актуален юридически казус, вдъхновен от действителни съдебни случаи от съвременността. Основната сюжетна линия проследява съдбите и личната борба на тримата адвокати от „Кантора Митрани”, които често работят съвместно по различни по-заплетени дела.

В кантората на Берто Митрани влизат още Ралица Паскалева в ролята на Милена Хаджийска – единствената жена-адвокат в „Кантора Митрани”, Меглена Караламбова в ролята на вярната секретарка на адвокат Митрани – г-жа Табакова, и Зиг-Заг (Зиги) – верен спътник и незаменим приятел на Берто. В търсенето на справедливостта на „Кантора Митрани” помага и полицейският комисар Прибойски (в ролята – Цветелин Павлов).

В сериала първо голямо участие отбелязва победителката от първото актьорско риалити в българския ефир – Star Machine, Светла Георгиева, която влиза в ролята на дъщерята на Берто Митрани – Леа. Искра Донова ще се превъплъти в ролята на годеницата на Борис Видолов – Невена, водещият на Star Machine – Иво Аръков, в ролята на брата на Невена – Антон, и Любомир Петкашев и Петя Силянова, в ролите на родителите на Невена.

Актьорският състав на „Кантора Митрани” включва както доказани имена на българската кино, телевизионна и театрална с цена, така и тепърва изгряващи таланти.

Милена:

Невена:

Табакова: