Автор
Woman.bg

Принц Уилям утешава англичаните след отпадането от Мондиала

Снощи цяла Англия потъна в скръб. Съвсем различно беше положението в Хърватия, където по улици и площади беше пълно с хора, които празнуваха до малките часове на нощта.

И всичко това заради един мач. Но, какъв мач! Хърватия успя да победи Англия с 2:1 и за първи път в своята история се класира за големия финал, който ще се играе тази неделя в Москва. Хърватите ще се изправят срещу тима на Франция и един от двата отбора ще стане новият световен шампион по футбол.

Англичаните останаха буквално на крачка от финала и ще го гледат пред телевизора. Запалянковците бяха съкрушени и дълго време плакаха след края на мача.

И все пак - англичаните подкрепят своите. Принц Уилям утеши тима на Англия, като от двореца в Кенсингтън отбелязаха в социалната мрежа, че знае, че отборът има още какво да даде. "Трябва да държите главите си вдигнати високо", се казва в поста.

Изглежда обаче не всички мислят така. Появиха се и колажи, които осмиват английския отбор по футбол. На този Мондиал големите си тръгнаха рано рано. Меси, Роналдо и компания отдавна са у дома си.