Автор
Woman.bg

Принц Хари влиза във форма, за да стане баща

Принц Хари и Меган са във вихъра на любовта си и по всичко личи, че не желаят да губят време и бързо ще се превърнат в чудесно семейство. След като измина една година, откакто започнаха връзката си, кралският наследник предложи брак на любимата си, а вече е ясна и датата за сватбата – 19-и май. Също така наскоро научихме, че двамата влюбени са готови да предприемат и следващата крачка – да имат дете. Преди време близък приятел на принц Хари съобщи пред медиите, че е спрял да пуши, заради любимата си. Говори се, че Меган е поставила условие на бъдещия си съпруг да спре пиенето, а също и отново да влезе във форма, ако иска скоро да стане баща.



Според близки на двойката, принц Хари е отслабнал с близо 5 кг от края на миналата година насам, благодарение на усилен труд и специален хранителен режим. Съвсем не сме изненадани от желанието на принца да влезе във форма, имайки предвид колко е стриктна към тялото и здравето си неговата половинка. Неведнъж Маркъл е споделяла, че поддържа изящната си фигура с йога, може би показва някои полезни упражнения и на любимия си.

Досега Хари бе известен с любовта си към заведенията за бързо хранене и сладките изкушения, но явно бъдещата му съпруга ще изиграе чудесна роля в живота му и той ще бъде по-съвестен към здравето си.

Четете още: Защо Пирин има нужда от своите три билборда?