Вчера се състояха The 1 Lifestyle Awards, които събраха на едно място изпълнители от поп, R’n‘B и попфолк сцената, звезди от различни риалити формати, лица от конкурентни телевизии, актьори, модели, миски...

Целият шоубизнес се съсредоточи в клуб The 1 Exclusive снощи и всички бурно аплодираха най-заслужилите за работата си през 2017 година и най-интересните откъм поведение и в личен план. 28 статуетки от сферите на бизнеса, киното и телевизията, музика, мода и личен живот отидоха в ръцете на тези, които получиха най-много гласове в онлайн вота, продължил 10 дни.

Една от най-оспорваните награди беше тази за сензация на годината, в която се състезаваха обявяването на връзката между Деси Банова и Росен Плевнелиев, коронясването на Мис България Тамара Георгиева, Сузанита, участието на Луна в Big Brother и хитът „Шушана“. Статуетката отиде в ръцете на Луна, която, качвайки се на сцената обяви: „Внимание, президентът говори!“ и предизвика интереса на всички. Единствената, която не се впечатли и дори остана разочарована, беше Сузанита, която бе видимо разстроено от загубава.

От сферата на киното и телевизията бяха раздадени 5 награди. Най-добър български филм стана „Вездесъщият“. Най-добро лайфстайл предаване – „Папараци“ на bTV, a за най-добра водеща гласуващите определиха Гала от Нова ТВ. За да получат статуетките на сцената съответно се качиха репортерките Бети Методиева и българската Ким Кардашиян – Деси Павлова.

За любима звезда на България хората избраха Константин. В сферата на музиката имаше 9 номинации. Дебют на годината спечели JORO. Тийн идол на годината стана Тита. За музикален идол от мъжете вотът определи Фики, а от жените – Емануела. Организаторите връчиха и една специална награда за музикален идол на Криско. За най-добра музикална колаборация в поп музиката беше определена песента „Листата падат“ на Михаела Маринова feat. Pavell & Venci Venc', а в поп фолка – „Добре ти беше“ на Алисия feat. Тони Стораро. Песни на годината станаха съответно „Базука“ на Криско и „Как да изтрезнея“ на Емилия и Тони Стораро, видеоклип – „#JUSTSHOW” на Галена.

Много статуетки бяха раздадени и в областта на модата. Инфлуенсър на годината стана Миглена Каканашева-Мегз, а най-стилна личност – певицата Мария. Двете дойдоха заедно и показаха за първи път пред обществото, че враждата между тях, разразила се в Big Brother, вече е в миналото. Модел на годината е Георги Георгиев, секссимвол – Джулиана Гани, млад дизайнер на годината – Едис Пала, който привлече погледите с ексцентричния си външен вид, иновативен моден бранд – Sevi by Sevda, моден бутик – Inside Us.

За финал организаорите бяха оставили най-пикантните категории от сферата на личния живот. Статуетката за най-желан ерген през 2017 грабна Тодор Батков-син, а за най-желана жена – Анджелина Атанасова. Двойка на годината станаха Емануела и любимият й Мартин Николов, а майка на годината – певицата Деси Слава.