Плевнелиев призна за първи път, че е с Деси

14 ноември 2017 | 18:11
видяна 22973
коментари 2
Фейсбук

За първи път президентът Росен Плевнелиев говори за връзката си със синоптичката Деси Банова. Това се случи в предаването на Цветанка Ризова „Лице в лице”, в което той бе поканен да коментира чуждестранните инвестиции. На въпрос на водещата дали е заедно с Деси, Плевлениев призна, че информациите за отношенията им е истина. Прогнозата на времето в моя личен живот е слънчева, заяви усмихнат той. Президентът уточни, че за никого от българите не е тайна, че от дълго време живее отделно от съпругата си Юлияна. Разводът му вече бил факт, така че няма проблем пред двамата със синоптичката.

Въпреки че връзката им била отскоро, Плевнелиев се надява тя да продължи дълго, заяви още бившият държавен глава, който обаче отказа да навлиза в повече подробности за новата си любов.
Юлияна е втора съпруга за експрезидента, от която той има две момчета. Тя нито веднъж не се появи до съпруга си по време на мандата му. Банова пък призна, че с бащата на детето си Ивайло е разделена от близо година и половина.

Четете още: Деси Банова се раздели с Ивайло


Още по темата

Коментари

2 асд
  15 ноември 2017 | 13:26 отговор
 

направо ще падна от стола ако това е истина

 
1 B
  15 ноември 2017 | 11:10 отговор
 

PIAR На педал ..лиже и лъже ...десито може и да е кур.ва .но не е толкова паднала ..

 

Добави Коментар

Най-четени