Автор
Woman.bg

Оценете: Новият клип на Deep Zone заедно с Наско от X-factor

Премиерата на видеото беше снощи (24.06) в 00:00 часа и за броени минути събра хиляди гледания.

Клипът е дебютна изява за Наско и рязка смяна в стила на Deep Zone- от денс към хип хоп. „Зиг Заг” вече е с прогнозата да стане новият летен хит. Песента има и английска версия, предназначена за интернационална реализация. Режисьор на Видеото е Радостин Събев- Шошо, а снимачната площадка е във Фабрика 126.

Зигзагообразните форми в клипа са навсякъде. Коридорите, облеклото и аксесоарите на артистите са само част от треската за зиг заг. Разчупената хореография е дело на танцьорите на румънската поп звезда Антония. Дори мебелите са специално създадени за Deep Zone и Наско- изработен е почти двуметров стол от „Мебели Явор”, който да съответства на концепцията на видеото. Наскоро Deep Zone се завърнаха от едномесечно турне в САЩ и Канада и вече тече лятната им програма от концерти и клубни участия из страната.

Четете още: Коя е най-добре облечената звезда на наградите BOX TV?

В „Зиг Заг” тийн идолът Наско рапира на български и английски. Паралелно с участието си с Deep Zone, той работи и по свой солов проект, който излиза съвсем скоро от „Вирджиния рекърдс” .