Николета Лозанова изненада приятелите си в социалната мрежа Фейсбук с нови снимки.

Моделката вместо да качи фотоси с Валери Божинов по случай празника на влюбените, се нацелува със “сестра” си Азис. Двамата са много сладки, няма спор, но сякаш очаквахме такива снимки с Валери, а не с фолкфурията.

Новата визия на Николета също направи впечатление на потребителите във Фейсбук и бе посрещната със смесени чувства. Мнозина смятат, че това не е нейния стил и си я харесват повече с по-женствени дрешки. Последно време половинката на Валери Божинов и върла съперница на фолкзвездата Алисия предпочита да се разхожда с размъкнати панталони. Вижда се, че иска да бъде различна и в това няма нищо лошо, разбира се.

За разлика от Николета, Азис е доста по-скромно облечен на снимките. Виждаме го пременен със стилни тъмни дънки и черно сако. Дори обувките му изглеждат нормални – нещо, с което не сме свикнали. Единствено татуировката на врата издава бунтарския му нрав.

“Много сте сладки! Като принцеса и принц! Честит Свети Валентин!”, пишат феновете на Николета Лозанова във Фейсбук, пишат от kliuki.ws