Автор
Woman.bg

Не, Димитър Калбуров не е новото гадже на Михаела Филева

Ехх, мрежата наистина е най-големият развъдник на лъжливи клюки. Една нищо и никаква снимка може да стане повод за написване на дълъг жълт материал, в който да няма и грам истина. И между другото да не изглежда сякаш е изсмукан от пръстите.

Последният слух, който много онлайн издания побързаха да публикуват, позовавайки се на публикация в роден вестник, тръгна именно от един кадър в Инстаграм. Става въпрос за днешната новина, че поетът Димитър Калбуров, станал известен покрай „Пощенска кутия за приказки“, е новото гадже на певицата Михаела Филева. Спекулациите бяха породени от снимка, която Филева качи в профила си в Инстаграм. На нея се виждат двама влюбени, които четат книга.

View post on Instagram
 

Двамата не коментираха широко тиражираната клюка, а много фенове дори им честитиха и почти ги ожениха.

Източник, близък до Калбуров, обаче ни увери, че в новината няма и грам истина. Въпреки че картинката, така както бе наредена от всички, които съобщиха новината, определено изглеждаше логична - били се запознали по време на лятното турне на Кутията, Калбуров напоследък пускал само любовни стихове, в които лирическият герой мечтае да е с любимата и т.н.

Отделно на много хора, които познават известното лице на инициативата за приказки, им направи впечатление, че мъжът на фотоса не е той.

Предполагаме, че двамата само ще се забавляват от новината, че са двойка. С нетърпение очакваме да чуем коментара им по темата!