Автор
Woman.bg

Най-сладкият момент – ето ги печелившите от нашето Кулинарно първенство

Дойде и най-сладкият момент за всички вас, нашите читатели, които активно участвахте в Кулинарното световно първенство на Woman.bg! В рамките на цял месец на фона на горещите футболни страсти в Русия всеки ден ние в Woman.bg пътувахме до далечни, интересни и екзотични местенца, а шеф Севда бе нашият екскурзовод. Тя ни представи десетки вкусни рецепти, а вашата основна задача бе да се регистрирате и да гласувате за вашия фаворит.

И въпреки че след групите нашите кулинарни двубои започнаха да се различават от реалните срещи на зеления терен, тъй като те се определяха изцяло от вашия вот, днес имаме удоволствието да ви съобщим, че победителят в Кулинарното световно е ...Франция!

И след това нямало съдба – на французите явно им е било писано да вземат титлата не само на терена, но и в кухнята! Страната на любовта стана първа в съревнованието на ястията със своя Рататуй.

Ясни са имената на късметлиите, които печелят наградите на Кулинарното първенство (може да ги видите тук)! Те бяха изтеглени днес сутринта.

Честито на печелившите!