Само преди седмица ви показахме как певицата Риана отиде на клуб – с прозрачна черна рокля, която показа повече от необходимото.



Снимките, които се появиха само часове след като тя бе снимана от фотографи не успяха да уплашат звездата и тя отново се престраши да покаже перфектното си тяло, този път облечена в друга черна рокличка...

Черната рокля е не само подходяща за всякакви събития но може да бъде и секси, особено носена от известна личност като Риана, която рядко остава незабелязана.



24-годишната демонстрира изчистена визия, състояща се от една изключително къса черна рокличка с тънки презрамки, която бе комбинирала с черни гуменки.



Спортата й визия бе допълнена от голяма черна дамска чанта, очила и екстеншъни от едната страна на главата и множество пръстени.



Тази дреха не спира да бъде актуална и желана и до ден днешен бива предпочитана както за официален случай, така и за ежедневието.

Малката черна рокля е дрехата, която е задължително да присъства в гардероба на всяка жена. Но според вас Риана знае ли как е правилно да я носи?

ВИДЕО: