Автор
Woman.bg

На крачка от финала: Мира Радева и Ирина Флорин си тръгнаха от VIP Brother

Певицата Ирина Флорин и социоложката Мира Радева напуснаха Къщата на "ВИП Брадър".

За тях са дали вота си най-малка част от гласувалите зрители тази вечер. Първо от зрителите беше изгонена Флорин, а след като гласуването продължи, я последва Мира Радева, съобщи vesti.bg

"Не очаквах, че ще се почувствам така добре в Къщата - беше наистина уникално изживяване", каза Флорин, която в предаването тази вечер беше защитавана от Ива Дойчинова.

Четете още: Уникален вот във Вип Брадър определи кандидат-победителите

"Разбрах, че мога да общувам с много хора, и се радвам, че тази вечер - след 8 седмици в Къщата, ще прегърна Георги", каза Флорин. Тя предвижда, че състезанието ще спечели Пламен Медаров или Станка Златева.

Мира Радева призова зрителите да гласуват за Лили - "с нейната доброта, финес, способност да приема всичко върху гърба си". Има за какво да се гласува за Пламен, каза Радева в отговор на въпрос на Ники Кънчев.

Четете още: Зара не била бременна, влиза във Биг Брадър

Последните номинирани в сезон 2013 на "Вип брадър" бяха Ваня Червенкова, Ирина Флорин, Мира Радева, Лияна и Стойко Сакалиев. Станка Златева, Тервел Пулев, Пламен Медаров и Мариан Кюрпанов пък са първите сигурни финалисти.

Първата спасена от зрителите на ВИП Брадър тази вечер беше Ваня Червенкова. Гласовете си за нея дадоха над 40% от гласувалите.

Гласуването тази вечер е било много активно, каза Ники Кънчев.