Автор
Роси Кацарова

На какво си готова, за да приличаш на Анджелина Джоли?

Днес ви представяме поредното доказателство за това как изкривените съвременни критерии за красота влияят върху нежната половина от човечеството.

Разказваме ви едно 19-годишно момиче от Иран, което се подлага на повече от 50 пластични операции, за да заприлича на своя идол Анджелина Джоли. Несъмнено тъжна история, нагледно показваща как налаганите от медии и шоубизнес стереотипи за привлекателност могат да разрушат психиката на подрастващите.

В опита си да прилича на актрисата младата Сахар Табар се превръща в една от множеството дами, жертви на суетата. Тя, като редица други, започнала веднъж с корекциите, губи трезвата си преценка и не може да спре с интервенциите.

За да се сдобие с визия като на Джоли, Сахар не само ляга под ножа десетки пъти, но и сваля фрапиращите 40 килограма.

Към настоящия момент обаче с визията си Табар напомня не на сексапилната актриса, а на "жив труп", както я описват редица от последователите в социалната мрежа Instagram. Там иранката има над 300 000 фена, но по-голямата част от тях изказват предимно негативно мнение относно облика на момичето и дори не пестят обидите си по неин адрес.

"Приличаш на вещица”, "Исках да погледна Анджелина Джоли, а виждам много мършав Майкъл Джексън”, са само част от коментарите под снимките на младата иранка.

..!

A post shared by ..! (@sahartabar_official) on

..!

A post shared by ..! (@sahartabar_official) on

..!

A post shared by ..! (@sahartabar_official) on