Автор
Woman.bg

Момичето в колата на Дивна с тежки фрактури на краката

Състоянието на момичето, което е пътувало с Дивна, е тежко. Както бе съобщено още вчера, певицата е добре, а с наранявания е единствено девойката, която е пътувала с изпълнителката. Оказа се, че пострадалата, която е била в колата с Дивна в момента на катастрофата, е 20-годишната Кристин Илиева.

Кристин е един от най-успешните български модели зад граница. По думите на нейния агент 20-годишната хубавица е с разкъсвания и тежки фрактури на краката. Няколко часа след катастрофата тя дори е претърпяла животоспасяваща операция в УМБАЛ Д-р Георги Стански в Плевен. По-късно е преместена в ВМА, където екип от специалисти се грижи за нея, допълва агентът. Общото й състояние към момента е добро,но поради тежките фрактури и разкъсванията на единия крак е поставена в баро-камера. Следващата седмица предстоят още операции. Прогнозите не са особено приятни и се очаква физическото й възстановяване да продължи поне година.

Кристин е един от най-успешните ни модели. В момента е лице на пролетно-лятната колекция на TWINSET и на новия аромат на испанския бранд TOUS. От две години красавицата пътува из модните столици, където работи с едни от най-добрите агенции, и трупа успех след успех. Кристин е лице и на есенно-зимната кампания на немския гигант New Yorker.

Всички са шокирани от случилото се и се молим бързото възтановяне, допълни агентът на девойката.