Автор
Woman.bg

Младата любовница на Юън Макгрегър го заряза

Младата любовница на 46-годишния актьор Юън Макгрегър го заряза, разкриват от "Дейли Мейл".

Кино звездата се раздели със съпругата си от 22 години заради 33-годишната си колежка от сериала "Фарго" - Мери-Елизабет Уинстед, но ето, че днес, няколко месеца по-късно, той е изоставеният. Причината е, че Мери не издържала на писанията в медиите и на образа, който изграждат, а именно на разбивачка на семейства, разкрива близък до актьорите.

Миналият месец Юън Макгрегър подаде молба за развод със съпругата Ив, посочвайки като причина "непреодолими различия". Документите са депозирани в съда шест месеца, след като Макгрегър бе заснет да се целува с Мери-Елизабет в кафе в Лондон. Новината за аферата на актьора и последвалата раздяла са съсипали емоционално 51-годишната Ив и четирите дъщери на двойката, най-малката от които е на шест, а най-голямата на 21.

Новината за аферата на Юън съвсем естествено не бе приета добре и от децата му. 15-годишната му дъщеря не скри огорчението си от постъпката на баща си и публикува в профила си в Instagram песен за случилото се. "Тези снимки ме разплакаха... Не знам как да простя, не знам, дали мога", пее младото момиче.

Припомняме ви, че 46-годишният Юън Макгрегър и 51-годишната му съпруга Ив Мавракис, с която имат 4 деца, бяха заедно повече от двайсет години. Те се запознават през 1995 г., докато френската дизайнерка консултира екипа за костюмите в сериал с участието на Макгрегър. Ив е по-възрастна от Юън с пет години, но това не пречи актьорът да се влюби толкова силно в нея, че да предложи брак малко след запознанството им.