Мелани Грифит с ослепителна визия за 60-ия си рожден ден!

12 август 2017 | 15:10
видяна 7770
коментари 2

Вчерашният звезден рожденик бе Aнтонио Бандерас, а днес обръщаме поглед към изящната му бивша съпруга Мелани Грифит, която също празнува рожден ден съвсем скоро.

Всъщност звездната дама е родена само един ден преди Бандерас – 9 август, а тази година бе юбилейният ѝ 60-и рожден ден.

Мелани отбеляза повода с вечеря с приятелки, сред които бе и майката на Ким Кардашиян – Крис Дженър. От снимка, споделена в Instagram от една от дружките на актрисата, виждаме рожденичката бе подбрала за повода елегатна рокля в червено, а косата си бе стилизирала в небрежен кок.

 

60 is the new black ... happy birthday my friend @melanie_griffith57 @krisjenner @lizedlich #melaniegriffith @craigsla

A post shared by Loree Rodkin (@loreerodkin) on

 

Birthday dinner with my girlfriends @krisjenner @loreerodkin @lizedlich at my favorite restaurant @craigsla

A post shared by MELANIE (@melanie_griffith57) on


Онлайн пoтребителите не пропуснаха да изкажат очарованието си от перфектната визия на Мелани и фактът, че тя е оставила пластичните корекции зад гърба си.

Припомняме ви, че известната дама сподели в интервю преди няколко месеца, че много съжалява за естетичните кореции, на които се е подлагала.

"Не осъзнавах ефекта, докато хората не започнаха да казват "О, Боже, какво е направила?!" Бях толкова наранена. Отидох при друг лекар и той започна да разгражда всичките тия л..на, които другият доктор беше сложил в мен. Надявам се, че сега изглеждам по-нормално", бяха точните думи на актрисата пред списание "Porter".

Коментари

2 Холи
  13 август 2017 | 15:43 отговор
 

Майка ми на 67г, без нито една корекция по себе си, изглежда в пъти по-добре от Мелани Грифит!

 
1 аа направо
  12 август 2017 | 20:39 отговор
 

Да се чуди човек да се смее ли или да плаче...."ослепителна визия"?? Те от "корекции" са се превърнали в мумии с очи като цепки и лъщящи физиономии, а от желание да изглеждат слаби са с бръчки на 80 годишни...

 

Добави Коментар

Най-четени