Автор
Роси Кацарова

Меган се сбогува със социалните мрежи

Меган Маркъл е на път да влезе в кралското семейство, а това носи със себе си не само привилегии, но и дълъг списък със задължения и компромиси, които красивата актриса трябва да направи.

Затова и не ни учуди новината, че преди броени часове канадката е изтрила профилите си в социалните мрежи. Този развой на събитията бе очакван, все пак Елизабет Втора не би позволила на една от снахите си да качва селфита в предизвикателни пози в Instagram.



От двореца Кенсингтън лично потвърдиха пред медиите, че бъдещата херцогиня наистина е премахнала профилите си в Instagram и Twitter.

"Госпожица Маркъл е много благодарна на всички, които следяха профилите в социалната мрежа през годините, но тъй като не ги използва от известно време насам, тя реши да ги изтрие", гласи официалното съобщение.



Вярваме, че всички очакваха подобна развръзка – от една страна от април Меган не е публикувала нищо в Instagram, а от друга - никой от кралското семейство, включително Кейт, Хари и Уилям, нямат лични профили в социалните мрежи, а използват този на двореца Кенсингтън, за да информират феновете си за публичните си изяви.

View post on Instagram
 

Решението на Меган да се сбогува със социалните мрежи навярно е разочаровало мнозина, но пък красавицата успя и да зарадва феновете си. Тя и принц Хари изпратиха картички до свои фенове, за да им благодарят за милите пожелания, с които бяха „залети“ след официалното обявяване на годежа си. Несъмнено мил жест, който заслужава адмирации.