Автор
Антония Михайлова

MAXSPORT посреща зимния сезон с колекции от ново поколение

Магазини MAXSPORT представиха впечатляващи иновативни колекции на най-известните световни брандове в зимните спортове. Това се случи в напълно обновения бутиков магазин на марката, който се намира на бул. "България" № 81 в София.


В духа на бялата феерия навън атрактивна снежна пътека посрещаше гостите в "светилището" на ски вдъхновението.

От елегантен полукръгъл бар надничаха чаши с екзотични коктейли и елитно бяло вино, а в дъното на магазина диджей се грижеше за настроението на гостите.

Елхи, отрупани със снежен пух и в компанията на бели мечки и пингвини, кротко приветстваха посетителите на магазина. Приказен алпийски декор, решен в дърво и камък, вливаше особен уют и очарование в атмосферата наоколо.

Зимните eкипи и облекла наред с атрактивната си визия привличаха и със специалните си промоционални предложения.

На ревю бяха представени най-актуалните и смели дизайнерски решения на лидерите в зимния аутфит на сезон 2017/2018.

Събитието се осъществи с подкрепата на Diners Club International First Lady.

Няколко думи и за марковите колекции на MAXSPORT

Удивление сред гостите предизвикаха екипите с уникална материя – дело на KJUS, както и първото плетено ски яке в света Freelite. Моделът е носител на златната награда на ISPO AWARD 2017 в ски сегмента. Сред достойнствата му са качествената защита при различните метеорологични условия и перфектната регулация на температурата на тялото. Предлага се в три цвята за дамите и в три за господата. Представителите и на двата пола ще имат възможността да избират както между ярки, така и между по-тъмни тонове.

Новите ски Atomic Cloud 12 се оказаха вдъхновени от Марли Райх, бивша състезателка по алпийски ски от Заафелден. Те със сигурност ще задоволят претенциите и на най-капризните скиори. Дамският модел привличаше погледа с елегантния си черно-бял дизайн и кожена горна част.

Atomic също представиха новия си продукт от серията Redster. Иновацията се казва Servotec и предоставя изключителна гъвкавост в завоите и максимална стабилност в скоростните участъци.

Италианският бранд VIST пък посреща новия зимен сезон заедно със своя 20-годишен юбилей. Достойна за адмирации се оказа и неговата стилна колекция Ventinverni. Тя включва якета, панталони, пуловери, ски и аксесоари. Серията очарова с изчистените линии и сребристата си краска в типично италиански стил.

Volant, като доказал се лидер в производството на ски, се включват с възможност за индивидуални проекти – гравиране на ски. За поредна година моделите им ще носят удоволствие при каране и отлично задържане на всякакъв терен, включително и върху ледени участъци.

Разбира се, специално място в продукцията си магазините MAXSPORT са отделили и на най-малките. Истинско изкушение е колекцията за малчугани на Ziener, която предлага качествени материи и същинска цветна еуфория с цитрусов блясък.

Каските за ски и сноуборд на немската марка Casco пък ни изненадаха с разнообразието си от шарки и нюанси. Завладяващ акцент в повечето от моделите за дами, бяха гравираните върху тях камъни Swarovski.

Като обща тенденция бихме посочили дизайнерската дързост, изразяваща се в извайването на олекотени и изчистени контури и линии. От друга страна, внасянето на луксозни и донякъде стряскащи елементи не нарушава усещането за оригиналност и хармония в моделите. Смело можем да заключим, че елегантността този път не е пожертвана заради функционалност и практичност. Напротив, тя доминира.

MAXSPORT е официален представител за луксозни брандове като Atomic, Fischer, Völkl, VIST, KJUS, Phenix, Emporio Armani 7, POC, Leki, Ziener, Tecnica, Dolomite, Söll, Reima, Conte of Florence, Buff original, Casco, X-bionic, Holmenkol, Banana moon, Bobbies и др.