Автор
Woman.bg

Мария Илиева:Въпреки че исках момиченце, много се зарадвах на Александър

"Първият човек, на когото казах, че съм бременна, бе таткото", разкри Мария Илиева в ефира на "120 минути".

Тя сподели, че го е направила по специален начин, но не разкри повече подробности.

"Нямах конкретно усещане за пола на бебето. Приятелите ми обаче бяха сигурни, че ще имам момче, може би защото енергията ми беше такава по време на бременността. Всъщност доста рано си направих изследвания, чрез които разбрах, че ще имам момче. Въпреки че исках момиченце, много се зарадвах като родих. Александър е кръстен на себе си. Просто и двамата с баща му много харесваме това име. То е международно, на велика историческа личност", заяви Мария Илиева.

Звездата разкри, че раждането е било изпълнено с щастие, а лекарката, която е помогнала на Александър да се появи на бял свят, е нейна близка приятелка и освен това е сред най-добрите специалисти в тази сфера. Илиева допълни, че в грижите за бебока с безценни съвети помага нейната баба. Тя също така искрено разкри, че се доверява и на помощта на специалисти в отглеждането на деца.



Гостуването на Мария Илиева в ефира на "120 минути" бе поредният повод да се заговори, че по време на бременността певицата е коригирала носа си и си е изваяла скулите. Онлайн потребителите са категорични, че визията на известната дама е коренно променена. Интересно ни е да разберем вие на какво мнение сте – подлагала ли се е на пластични интервенции певицата?