Мадона: Уитни Хюстън и Шарън Стоун са посредствени

16 юли 2017 | 15:56
видяна 6730
коментари 2

Музикалният шоубизнес се възмути от скандално изявление на кралицата на попа Мадона.

В писмо, което звездата пише до свой близък през 90-те години, тя определя Уитни Хюстън и Шарън Стоун като "ужасно посредствени".

В писмото 58-годишната певица посочва, че е толкова "разочароващо" да чете, че "Уитни Хюстън има музикалната кариера, която съм искала да имам, а Шарън Стоун има филмовата кариера, която никога няма да имам". "Не защото искам да бъда тези жени – защото по-скоро бих умряла, но те са толкова ужасно посредствени и винаги ще бъдат посочвани като образци на добродетел или някаква мерна единица, за да бъда унижавана". В същото време по-рано този месец от друго писмо, този път на рап звездата Тупак Шакур, става ясно, че той изоставя Мадона, с която има връзка, защото е бяла. Двамата са имали връзка три години преди смъртта на рапъра през 1996 г. В писмото си до Мадона, което пише от затвора, Тупак сляга край на тяхната връзка заради културните им различия, разкриват от БГНЕС.

Коментари

2
  17 юли 2017 | 21:20 отговор
 

Ключовата дума тук е "90-те години". Някой я е предизвикал и го е написала - ТОГАВА. :)))

 
1 Мадона НЕ е талант
  16 юли 2017 | 19:31 отговор
 

Знаех,че Мадона не си заслужава,но чак пък толкова-никога не съм си представяла!Тя е единствената посредствена,явно изгаряща от ЗАВИСТ и ЗЛОБА,дребна грозна женица!Ами тези жени го имат,защото просто си го имат!Талантът,който на теб Бог не е поискал да ти даде!Твойте песни са безсмислени,повърхностни парчета,забавляващи единствено глупавите и изкукуригали пубертети!Тя и за други таланти е говорила така...Завистта е НАЙ-УНИЩОЖИТЕЛНОТО чувство-тя те съсипва и разяжда отвътре!Страшно е!

 

Добави Коментар

Най-четени