Автор
Woman.bg

Лесбийска двойка съди мъж заради песента „When a Man Loves a Woman”

Възрастна лесбийска двойка съди съсед, който по думите им ги тормозел умишлено с песента „When a Man loves a Woman” (“Когато един мъж обича една жена”), пише Daily Mail.

Хелън Ричардсън и Пола Холанд от Саутхамптън пуснали оплакване в съда, че мъжът, който живеел в къщата до тях, умишлено надувал до дупка песента на Пърси Следж с цел гавра с тяхната сексуална ориентация. По думите им в текста на сингъла имало хомофобско съдържание, от което техният съсед се възползвал, за да се подиграе с любовта им.


Хелън Ричардсън

Той пускал песента да се повтаря в продължение на цял час, твърдели още двете влюбени една в друга дами.


Пола Холанд

От своя страна пък 55-годишният милионер Нийл Даймът признал, че наистина пускал парчето с умисъл, но причината за това не била подигравка, а силното кукуригане всяка сутрин на петела, обитаващ двора на лесбийската двойка.


Нийл Даймът

Единственият начин той да бъде заглушен бил пускането на силна музика. И понеже песента „When a Man loves a Woman” била любима на Даймът, той избрал именно нея.

„Те не могат да докажат, че съм хомофоб и затова се опитват да ме изкарат чудовище. А парчето „When a man loves a woman” е за предпочитане пред побъркващото кукуригане на петела им!“, коментирал още Нийл.

Ние пък няма да вземаме ничия страна по спора, но затова пък ще финализираме тази забавна история, като я озвучим не с кукуригане, а с прочутото изпълнение на шедьовъра от 60-те, превърнал се в ябълка на раздора между един мъж и две лесбийки: