Автор
Woman.bg

Лариса Ренар и Наталия Кобилкина събраха 500 българки на едно място

500 българки от цялата страна (някои дори пристигнаха от чужбина!) на едно място и всички те насочват енергията си в една посока, дружелюбни са и отворени една към друга. Това постигнаха Наталия Кобилкина и Лариса Ренар в София!

Най-популярната рускиня в България и най-добрият женски треньор в Русия проведоха семинар в Inter Expo Center на тема „Кръгът на женската сила: презареждане“. Те предадоха на дамите знания за женските архетипове по много лесен и достъпен начин, след което показаха енергийни практики за освобождаване от минали връзки и привличане на щастието, благоденствието и любовта. В края на деня дамите, които бяха с различен социален статус, си тръгваха усмихнати, позитивни и вдъхновени. Те се редяха на опашки, за да се снимат, да си вземат автограф и да кажат нещо на Лариса и Наталия. Голяма част от тях споделиха на всеослушание как книгите им са променили живота им. Авторките от своя страна не пропуснаха да напишат послание на всяка поотделно.

Лариса Ренар е основател и креативен директор на най-голямата „Академия за личния живот“ в Русия с тренинг центрове в Москва и Санкт Петербург, партньорски представителства на които има в 33 града по целия свят. До този момент повече от 140 000 жени са преминали програми за обучение по нейните методики. По време на творческата си дейност тя е събрала около себе си огромна аудитория: повече от 120 000 абонати в социалните мрежи, около един милион читателки на книги и стотици хиляди зрителки на канала си в You Tube. На последните избори в Русия се кандидатира за президент.

Ретрийт центърът на Наталия Кобилкина Be You е ексклузивен представител на школата на Ренар в България. Тя съществува вече трета година в София и Варна. Обучението „Как да се превърнеш в истинска жена“ отнема една година. На всеки два месеца руски преподаватели идват у нас и изнасят двудневни семинари. Системата включва 6 модула и след това участниците получават заветния медальон - кръг на женската сила.

Паралелно с това се провеждат и по-кратки обучения на различна тематика. През август предстои „Академия за победители“, като за участие ще бъдат приети само 30 човека, избрани с предварително интервю.