Лора Караджова и рапърът Кристо се забавляват най-много, когато са в музикалното студио. Приятели са само от няколко години и въпреки че не се виждат всеки ден, държат един на друг.

Съдбата среща Христо Балабанов-Кристо и Лора заедно с общото им парче „Оставам тук".

„Преди това никога не сме били близки. Спомням си, че той ми звънна, за да ми предложи този проект. Кристо е един от малкото колеги, които са истински професионалисти. Много организиран и сериозен човек е", разказа за „Монитор" дъщерята на Йордан Караджов.

„Лора ми направи впечатление със закачливия си нрав и красота. Отдавна много я харесвам. Прилича ми на хищно животинче - леопард", възхищава се рапърът.

Музикалната химия между тях се случила още на първия запис на „Оставам тук".

"Истината е, че никога не очакваш кога една песен ще стане хит. Просто хората или прегръщат една идея, или не. Едно момиче, сервитьорка, дойде при мен и ми каза: "Исках да замина за чужбина, обаче сега след тази песен, всеки път като я слушам, плача". Това е много странно, защото песента е хип-хоп, бърза е, пускат я в дискотеките, едни танцуват, но има и такива, на които им въздейства по този начин", не крие хип-хоп изпълнителят.

Въпреки че изглежда като лошо момче, всъщност е ранима душа: "Има дълбочина в рапърите, ние сме дълбоки хора, много чувствителни. Изглеждаме лоши момчета и понякога сме. Аз си имам и тези моменти, но със сигурност съм емоционален".

„За мен той е огромен робот от „Трансформърс". Съсредоточен и внимателен, не е толкова разсеян, каквато съм аз. По-скоро се държи като бизнесмен. Той е сърцето на всички проекти, в които сме работили заедно. Добър организатор е, докато аз се занимавам само с пеенето. С една дума мога да го определя като работяга", смее се дъщерята на Данчо Караджов.

Приятелството им обаче не може да прерасне в нещо повече. „Той не ме привлича в този аспект. Не го виждам като мое гадже по никакъв начин, но пък ми е много добър приятел и много го уважавам", отсича Лора.

„Приятелството и работата винаги са били в основата на отношенията ни", допълва я Кристо.