Деси Банова и бившият президент Росен Плевнелиев са двойка, гласи най-обсъжданата новина у нас през последните 24 часа.

Твърдението бе разпространено първо от вестник 168 часа. От изданието разкриха, че отношенията между синоптичката и бившия държавник са започнали с един по-дълъг от нормалното разговор. И двамата се чувствали добре в компанията на другия, което довело и до един уж случаен есемес. Последвали още срещи и така неусетно връзката им се развила.

Според медиите през последните месеци двамата подготвяли почвата да разкрият отношенията си, защото осъзнавали, че след като са публични личности, тяхната афера няма как да остане скрита дълго време.

Затова и Плевнелиев най-накрая проговори за брака си с Юлиана. В началото на октомври той сподели, че той е приключил и с Юлиана не живеят заедно повече от година. Той допълни, че процедурата за развод по взаимно съгласие вече тече.

Само няколко дни по-късно Деси Банова реши да наруши правилото си да не коментира личния си живот и в предаването "На кафе" съобщи, че от година и половина е разделена с бащата на детето си Ивайло.

fbpost



От blitz.bg пък твърдят, че отношенията на синоптичката и политикът са започнали през есента на 2015-а. В изданието пишат, че Деси и бившият президент са се запознали покрай конференцията на ООН за климатичните промени. Плевнелиев бе един от участниците във форума, а Деси направи документален филм за влиянието на климатичните промени върху природното и културното наследство на България и го представи в Париж, където бе командирована.

Явно покрай участието си в 21-ва конференция на страните-членки на ООН за борбата срещу глобалното затопляне двамата провеждат онзи приятелски разговор, с който се твърди, че започва всичко.

През следващата половин година двамата все по-често се виждат и чуват, като през февруари вече консумират връзката си, разкриват от blitz.bg, подчертавайки, че това споделя самата Деси пред приятелки от Нова телевизия.

От изданието дори твърдят, че към днешна дата Банова и Плевнелиев живеят под един покрив.

Коя е Деси Банова?

Деси е 16 години по-млада от новия си възлюбен. Красивата блондинка е родена на 15 февруари 1980 година.

Влиза в телевизията, когато е едва на 16. Първата й професионална изява е в предаването „Квартал“. След една година работа в телевизия „7 дни“ продуцентът Стефан Кунчев я кани да стане водеща на предаването „Хензел и Гретел“ по телевизия ММ.

Още от далечната 1998 г. работи като водеща на прогнозата за времето по Нова телевизия. Била е и репортер и водещ на предаването Кинохит. През годините е ангажирана и за водеща на модни ревюта и различни шоу програми.

fbpost