Автор
Роси Кацарова

Клуни подарил куфарче с $1 000 000 на всеки свой приятел

Джордж Клуни е не само любящ съпруг и баща, но и мечтаният най-добър приятел.

Защо казваме това ли? Защото съпругът на Синди Крауфорд – Ранди Гербър, разкри, че неотдавна актьорът е дал на него и техни общи приятели, общо 14 на брой, по куфарче с един милион долара. Да, един милион, правилно прочетохте.

"Ние сме група от приятели, казваме си "Момчетата". Та, една вечер Джродж звънна на мен и на "Момчетата" и ни каза да си запазим датата 27 септември 2013 година, защото иска да ни покани на вечеря у тях. Когато дойде уреченият ден и отидохме у тях, той започна: "Вижте, искам да знаете колко много значите за мен и колко съм признателен, че ви имам в живота си. Когато дойдох в Лос Анджелис, съм спал на вашите дивани. Такъв късметлия съм да ви познавам. Днес нямаше да съм това, което съм, и да съм тук, ако не бяхте всички вие. Много ценя факта, че все още сте до мен. Искам да ви се отблагодаря, затова, моля ви, отворете куфарчетата, които са пред вас", заявил тогава Джордж, спомня си Гербър и допълва, че във всяко от куфарчетата е имало по един милион в банкноти от 20 долара.

"Всеки от нас, всичките 14 приятеля, получихме по милион долара. Бяхме в шок. А Джордж заяви: "Знам, че всички минахме през трудни времена, а някои от нас все още не са се съвзели напълно. Но вие не трябва да се притеснявате за децата си, за таксите за училище, за ипотеките. Те вече не са ваша грижа, аз съм покрил задълженията ви, този един милион е за вас самите", завършва разказа си Гербър, оставяйки, вярваме не само нас, но и вас, с отворени от изумление усти.