Автор
Woman.bg

Ким Кардашиян стана майка за трети път! Как го съобщи?

Ким Кардашиян и Кание Уест станаха родители за трети път.

Най-известният риалити клан се сдоби с още един член – момиченце, износено от сурогатна майка.

"Тя е тук", еуфорично сподели радостната вест Ким в личния си сайт. В краткото съобщение пищната арменка разкри, че дъщеричката се е появила на бял свят в понеделник и тежи 3,3 килограма, но не съобщи името на бебчето.

"Ние сме силно признателни на нашия сурогат, който ни помогна да сбъднем мечтите си и ни дари с най-големия подарък и на нашите прекрасни лекари и медицински сестри за тяхната специална грижа", заяви Ким.

Кардашиян също така допълни, че Норт и Сейнт са изключително развълнувани от появата на сестричката си на бял свят.

Риалити дивата не пропусна да се похвали, че е станала майка за трети път и пред феновете си в Instagram. Там тя качи своя снимка, под която написа краткото, но достатъчно ясно – "майка на три".

View post on Instagram
 


Припомняме ви, че Ким Кардашиян и Кание Уест минаха под венчилото май месец 2014 във Флоренция и вече имат две дечица – 4-годишната Норт и 2-годишния Сейнт.

Миналата година пък стана ясно, че семейството е платило близо 100 000 долара на сурогатна майка, която да износи третото им дете. Тя е тя е порядъчно момиче от Сан Диего и е между 20 и 30-годишна.

Ким Кардашиян избирала дълго време най-подходящата дама, за да може процесът да протече идеално и да се роди здраво бебе.

За целта наетата жена следвала и строг хранителен режим, за да може детето да се храни по възможно най-добрия начин по време на бременността. Разбира се, наетата да износи наследника на Ким и Кание дама не може да пие алкохол, да пуши, да си боядисва коса, да консумира сурова риба и кофеин и също така са й забранени сауната и горещите вани.