Какво е пълно презареждане? Положителни летни емоции и запознанства с нови хора или пък наслада от освежаваща напитка или ароматно кафе? А може би едно ново парче с хитово звучене, свеж ритъм и любов?

Точно така! “Пълно презареждане” е новото парче на Орлин Павлов, от първия му самостоятелен албум, който ще види бял свят това лято. Песента е реализирана с партньорството на deli by Shell, и е успешен микс от музиката на Крум Георгиев, аранжимента на Милен Кукошаров, Боян Ангелов и отново Крум, и текста на Росен Кукошаров. А режисьорът Тошко Чапкънов представя всичко това в едно 4-минутно видео, пълно с много добро настроение и забавни сюжети.

Как обаче се ражда идеята за това ново и презареждащо парче, както и какво включва летният график на певеца, споделя самият Орлин:

Името се роди с нашите приятели от deli by Shell. Използвахме го като слогън и някак си абсолютно пасна на това, което правя, на музиката, на енергията, която ми дава тази песен.

Росен Кукошаров го вписа много добре в текста на песента. Винаги искаме да сме напълно заредени, дали с вода, с кафе, с енергия в телефона или с гориво. Идеално си пасна с цялостното зареждане, което искаме да имаме.

Какво е вдъхновението за теб:

Често вдъхновението ми идва рано сутрин, например, ако съм в добро настроение, ми хрумва някаква идея, някаква линия, рефрен. Аз винаги всичко си записвам, имам сигурно около 150-200 дема, най добрите от които ще влязат в албума, който подготвям в момента. И за това трябва да имаш вдъхновение, а не просто да кажеш „сега правя албум“.

Наистина трябва да имаш идеи в главата, които да реализираш с правилните хора. Щастлив съм, че успях да ги събера и с много заряд работим върху първия ми самостоятелен албум, който ще се казва „Още малко...“.

За пълното презареждане в пряк и преносен смисъл:

Смятам, че до голяма степен презареждането е въпрос на това как си планираш нещата, и как ги реализираш. С времето се научих да насочвам енергията си само натам, където съм пълноценен. Зареждам се и когато съм на път, тогава се чувствам жив. Може би защото така съм свикнал, покрай професионалните си ангажименти, но в движение се чувствам наистина добре.

За началото на деня и малките удоволствия по време на път:

Денят ми задължително започва с кафе с мляко. Дали е навик или чисто физическа необходимост, но денят ми не тръгва без кафе. Ако увисна по средата на деня без много сили понеже върша много неща, пия едно чисто късо кафе и излитам. Понеже съм на път през повечето време, едно от малките ми удоволствия е да си направя кратка пауза, за да хапна нещо вкусно и свежо. Добре е, че има места като deli by Shell, където можеш да хапнеш набързо нещо качествено.

За плановете му:

След големия ми успешен концерт в зала България с участието на брас асоциация под ръководството на Ангел Заберски и Софийска филхармония през 2015, днес се подготвям още по-мащабно за първия си голям концерт на сцената в зала 1 на НДК, който ще се състои на 1-ви октомври, и за едно голямо турне в страната, на което ще представя първия си самостоятелен албум.

А ние, презаредени от срещата с него, му желаем успех!