Автор
Woman.bg

Излезе видео с Честър Бенингтън, направено часове преди смъртта му

Съпругата на Честър Бенингтън – Талинда Бентли, сподели видео, направено часове преди смъртта на легендарния фронтмен. 41-годишният вокалист на Linking Park отне живота си в предградие на Лос Анджелис на 20 юли вследствие на тежката депресия, с която музикантът се бореше в продължение на години.

В клипчето по нищо не личи, че певецът страда от страшното заболяване, а напротив. На филмчето Честър седи до сина си и се забавлява с него от сърце, заливайки се от смях в компанията на цветни желирани бонбони.


Записът Талинда е направила часове преди Бенингтън да се самоубие и идва, за да ни напомни, че депресията е коварно заболяване и често пъти страдащият от него не индикира с нищо, че нещо не е наред със състоянието му.


Четете още: Вокалистът на Linkin Park бе открит мъртъв в дома си

След трагичната кончина на Честър Бенингтън неговата вдовица създаде онлайн общност в подкрепа на хората, страдащи от депресия. Тя редовно включва сред хаштагове си "# f ** kdepress" и "MakeChesterProud".

Новината за видеото идва броени дни, след като 15-годишният син на Честър – Дрейвън Бенингтън, пусна три видеоклипа, свързани с Националната седмица за превенция на самоубийствата по повод смъртта на баща си.


Саманта, Честър и сина му - Дрейвън Бенингтън

В първото видео Дравън се появява сам, а във второто опечаленият син е редом до майка си и бившата съпруга на Честър – певицата Саманта. Третото клипче представлява серия от дискусии с местния брачен и семеен терапевт Анджелика Гуаярдо, която говори за предупредителните знаци на болестта.

На въпроса имало ли е знаци, подсказващи за наличието на депресия, които Дрейвън малко или много е успявал да долови, той отговаря така: „Татко беше невероятно добър в това отношение. Той по нищо не показваше, че нещо го измъчва, за да не натоварва никого от нас. Мислех, че се чувства чудесно и че всичко лошо е останало в миналото...“

Четете още: Талинда Бентли – музата на Честър, която го спаси