Президентът Доналд Тръмп има доста критици още от първите дни на управлението си.

През последните седмици обаче той успя да си навлече неодобрението дори на риалити дивата Ким Кардашиян, която създава впечатлението на личност, незаинтригувана от политическия живот.

Пищната арменка разкритикува липсата на адекватна реакция от страна на президента по отношение на случващото се в Пуерто Рико чрез пост в Туитър. В него тя изказва недоволството си от активността на държавния глава в социалната мрежа и предложи вместо това и заниманията с голф да помогне на умиращите.



Припомняме ви, че САЩ все още не са предприели мерки, с които да подпомогнат на бедстващите на острова, пометен от урагана "Мария. Това отбеляза и самият губернатор на Пуерто Рико Рикардо Росельо, който подчерта, че се опасява от хуманитарна криза на острова, ако Съединените щати не се притекат на помощ на опустошената тяхна територия.

Апел към Тръмп за помощ за бедстващите в Пуерто Рико отправиха и други известни дами - Риана, която се обърна с молба към президента да не оставя своите хора да умират, и Джей Ло.