Продължение.

Подбрахме няколко сред стотиците големи имена в световния шоубизнес, за чийто светски хонорари се знае.

Сестрите Кардашиян – 50 000 долара и нагоре

Трите грации и семейството им започват да снимат сериите на супер риалити шоуто “The Kardashians” през 2000г. С всяка изминала година хонорарите на всяка от сестрите растат. Най-добре платената от тях е Ким Кардашиян, която миналата година получи 50 000 долара, за да бъде снимана как пазарува в бутик в Лас Вегас.

Ако някой собственик на елитен клуб иска да „приюти” партито на Ким по случай рождения й ден, например, трябва да й плати 25 000 долара.

Шерил Коул – 250 000 паунда

За 6 месеца работа в британското музикално предаване The X Factor Шерил получила 1 600 000 паунда. А междувременно всеки друг ангажимент, който не продължава повече от 1 час, допълвал по 250 000 паунда в банковата й сметка.

Селена Гомез – 100 000 долара

Името на това 18-годишно откритие на Дисни означава пари, бизнес, пари… Селена е от онези млади дарования, по които светът полудява и ако искаш да дойде на рождения ден на дъщеря ти или пък да хапне суши в чисто новото ти заведение ще трябва да й се плати минимум 100 000 долара. А да не говорим, ако някой се излъже да я покани заедно с гаджето й Джъстин Бийбър. Тогава надницата им скача двойно. И да не забравяме парички и за лекарския екип, който се налага да свестява фенките на Джъстин.

Ъшър – 1 милион долара

Ъшър е част от онзи VIP клуб на звездните хонорари с шест нули. За едночасово участие на частно парти той взима 1 милион. Ни повече, ни по-малко!

50 Сеnt – 600 000 долара и нагоре

Според класациите на Форбс 50 Сеnt е най-богатият рапър в историята на рап музиката. Само за да се появи на откриване на клуб или пък на друго частно парти той разчита на 600 000 долара, преведени в сметката му.

Шер – 1 милион и половина долара

Когато си жива легенда в света на музиката и киното някак си е съвсем в реда на нещата да получаваш по милион и половина долара за всяко свое публично появяване. И все пак, дори Кралица Шер взима по-малко от Бионсе…