Автор
Woman.bg

Гърци изненадаха Деспина Ванди на концерта й в София

Деспина Ванди отново зарадва родната публика. Снощи тя пя в зала 1 на НДК в продължение на час и половина. Преди две години, през 2016-а, гръцката поп дива отново изнесе концерт и то в същата зала.

Харизматичната певица и този път не бе забравила доброто си настроение. Сега обаче концертът й бе съпроводен със засилени мерки за сигурност заради събития, свързани с календара на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Снощи Деспина се раздаде на сцената и зарадва публиката с хитови песни. 48-годишната изпълнителка се появи с черен тоалет, който подчертаваше финото й тяло.

При много от изпълненията й впечатление направи и леко рокаджийския привкус, който тя показа, че може да владее. На първия ред, сред публиката, имаше и немалко гърци, които се радваха на своята сънародничка, като пяха наравно с нея.

След концерта Ванди отиде на вечеря в софийски ресторант, а по-късно се оттегли за заслужена почивка в хотел в центъра на града.

Деспина Ванди е една от най-успешните гръцки певици през последните 15 години, а дискографията й обхваща 11 студийни албума и 7 CD сингли.

Анита Иванова