Автор
Woman.bg

Дженифър Лопес и Андреа Бочели с общо парче

Дженифър Лопес е специален гост в новия албум на оперния певец Андреа Бочели. Двамата записали дуета "Quizas, quizas, quizas".

Аз те обичам, а ти мен вече не. Историята на песента разказва за невъзможната любов между двама души, които все не успяват да се разберат.

През 2013 г. Андреа Бочели и Дженифър Лопес пеят нова версия на песента от 1966 г. Изненадващият дует по всяка вероятност ще съблазни почитателите и на двамата певци с доста различни стилове.



Италианският тенор държал особено да запише изненадващия дует с Джей Ло. Латино бомбата, която сега се е насочила към по-клубно звучене, имаше нужда от подобен тласък на кариерата си. Певицата показва за пореден път, че остава един от най-красивите гласове на латино музиката в света.

За 20-годишнината от началото на кариерата си Андреа Бочели ще подари на публиката си новия си албум Passionate на 29 януари.

В него освен с Джей Ло той споделя микрофона и с Нели Фуртадо. А благодарение на магията на технологиите Бочели е записал песен и с легендарната френска певица Едит Пиаф.