По-малко от две седмици след като Хю Хефнер си отиде от този свят на 91-годишна възраст, вече е в ход подготовката на нов филм за неговия живот.

Все още не се знае кога ще излезе лентата, но е ясно кой ще е нейният режисьор. Това ще е създателят на поредицата Час Пик и "Х-Мен: Последният сблъсък" - холивудското величие Брет Ратнър.




Онлайн обществеността не се учуди от разкритието, че лентата за Хефнър ще бъде режисирана именно от Брет Ратнър. Все пак той бе близък с Хефнър и неведнъж е споделял колко му се възхищава.

Когато основателя на Playboy почина, Брет написа в профила си в Instagram: Той бе един от най-големите медийни и културни пионери в историята. Той е виновникът за най-значимите социални и културни движения на нашето време, защитник е на свободата на словото, гражданските права и сексуалната свобода". Междувременно стана ясно и кой ще изиграе Хефнър - Джаред Лето.

"Джаред е мой стар приятел. Когато чу, че аз имам правата върху историята на Хеф, той каза: "Искам да го изиграя, искам да го разбера", сподели Ратнър.

"И наистина вярвам, че Джаред може да го направи, той е един от най-големите актьори на нашето време", добави режисьорът.

Mirror разкри, че вече се водят преговори и относно главната женска роля във филма. Според изданието Джаред Лето и Брет Ратнър са твърдо решени да убедят Марго Роби да се превъплъти в образа на една от съпругите на Хю Хефнър. Той бе женен три пъти - за студентката по медицина Милдред Уилямс, за плеймейтката Кимбърли Конард и за плеймейтката Кристъл Харис. За коя от трите става въпрос все още не се знае.

А дали Марго Роби ще се съгласи да влезе в образа и то по-малко от година след като отказа да се появи на страниците на Playboy, предстои да разберем.


Марго Роби заедно с Джаред Лето