Две българки в топ 20 на Maxim

11 септември 2017 | 14:37
видяна 12816
коментари 4

Две са българките, които са сред претендентките в най-новия конкурс на престижното американско списание Maxim - "Maxim's Finest". Това са моделите Йоана Жилкова и Елена Виан. Двете дами са единственине нашенки, които са одобрени от авторитетното жури на изданието, и попадат в класацията наред с хубавици от цял свят.

Мащабният проект е разделен в различни категории, като червенокосата Виан попада в International Group Six, а Йоана - в International Group Five. Спрямо моментното гласуване и двете българки са на 6-а позиция.

Йоана Жилкова

Вотът се базира изцяло на онлайн гласуване, което ще продължи до 13 септември. След това конкурсът продължава във втори етап, където всички финалистки ще се състезават за голямата награда от 25 000 долара.

Елена Виан

Нека да подкрепим българската красота, като гласуваме ТУК и ТУК.

Освен успешен модел, Елена Виан се наложи и като професионален фрий-денс танцьор. През последните години тя е едно от най-емблематичните лица на клубната сцена в София. Работила е за едни от най-популярните нощни заведения, като към момента е част от шоу програмата на Provocateur. Освен като танцьор, там тя се изявява и като дизайнер на сценичните костюми на балета. По образование Елена е графичен дизайнер, но има и за цел да създаде свой собствен моден бранд.

Йоана Желкова е майка, актриса и модел. Пристрастена е към здравословния начин на живот и фитнеса. Тя е непоклатим мечтател и запален пътешественик.

Остават броени часове до края на галсуването. Нека подкрепим българската красота!

Още снимки на българските красавици участнички в "Maxim's Finest" вижте в нашата :: ГАЛЕРИЯ :: 


Коментари

4 Tommy
  13 септември 2017 | 01:02 отговор
 

не знам но тази йоана е като травестит.как са я допуснали??????!

 
3 Виана , искам те!
  13 септември 2017 | 01:01 отговор
 

Елена Вина е като икона! Много ми харесва

 
2 В
  12 септември 2017 | 22:06 отговор
 

Изрязана /от пластична хирургия/, но все пак грозна к..ва.

 
1
  12 септември 2017 | 07:46 отговор
 

Еми така е в България- учиш за графичен дизайнер, а ставаш стриптизьорка в чалготека

 

Добави Коментар

Най-четени