Автор
Woman.bg

Чуйте официалната песен на "Мондиал 2018" (Видео)

След малко повече от две седмици светът ще бъде футбол. На 14 юни от 18 ч. българско време стартира Световното първенство по футболл Този път то ще се проведе в - Русия. Вече е факт и песента, която ще съпътства Мондиала. Заглавието на парчето е - "Life It Up". Актьорът Уил Смит е сред изпълнителите на песента. Другите двама са Ники Джем и Ера Истрефи. От международната федерация по футбол обявиха, че на финала на първенството публиката ще види изпълнение на живо.

Освен песента - химн, ето и още малко любопитни факти. Двубоите от Световното в Русия ще се играят на 12 стадиона. Един от тях е „Лужники“ - националният стадион на Русия, който се намира в Москва. Той е теренът с най-голям капацитет, като побира общо 81 000 зрители. Талисманът на турнира в Русия ще се казва Забивака. Името е избрано от фенове, който гласуваха в интернет. Тази година - отборът на Италия няма да участва, тъй като не успя да се класира. През следващия месец светът ще може да проследи 62 мача, които ще определят тазгодишните претенденти за титлата.

Финалът на Световното по футбол 2018 ще бъде на 15 юли в Москва от 18 ч. българско време. Много хора по цял свят, дори и не големи фенове на този спорт, със сигурност ще бъдат подвластни на футболните страсти, които ще се разиграят в началото на лятото.

Чуйте официалната песен на "Мондиал 2018":