Автор
Woman.bg

Бременната Лонгория със своя звезда на Алеята на славата

Освен че й предстои да навлезе за първи път в най-красивата житейска роля - майчинството, Ева Лонгория има още един повод за гордост – тя вече се радва и на своя звезда на Алеята на славата.

View post on Instagram
 

Макар и в напреднала бременност, 43-годишната „отчаяна съпруга“ коленичи пред звездата си в компанията на приятели, което бе част от церемонията по удостояването на актрисата с най-почетното признание на Холивуд.

Голямото й коремче обаче изобщо не й попречи да позира пред звездата си в странично седнала поза и щедро да демонстрира красивата си широка усмивка.

View post on Instagram
 

По Алеята на славата Лонгория се разходи в компанията на близки приятели и знаменитости, сред които Рики Мартин, Фелисити Хъфман, Ана Фарис и, разбира се, най-близката й дружка – Виктория Бекъм.

„За мен това е сбъдната мечта. Да получиш собствена звезда на Алеята на славата е чест, която дори не съм си представяла, че ще изпитам. Нямам търпение да се присъединя към легендите и още повече вие да можете да посетите звездата ми“, написа щастливата Лонгория на профила си в Инстаграм.

Лонгория е съпруга на Хосе Антонио Бастон. За бизнесмена това ще бъде четвърто дете, докато за актрисата - първо.

Четете още: Бременната Ева Лонгория по-красива от всякога!