Автор
Woman.bg

Бившата жена на Гари Олдман: Той ми открадна децата и съсипа целия ми живот

Точно месец преди Оскарите един от най-великите британски актьори Гари Олдман получи силен шамар. На тазгодишната церемония много погледи ще бъдат насочени към Олдман, но не само заради брилянтното му, както го описват критиците, превъплъщение в образа на бившия премиер на Обединеното кралство Уинстън Чърчил в лентата „Най-мрачният час.“

Ето защо – третата от общо петте му съпруги Доня Фиорентино направи шокиращи разкрития за съвместния си живот с актьора. Тя и преди е описвала 4-годишния си брак с него като пълен кошмар, по време на който той си е позволявал да й посяга, докато тя е била с дете в ръце. Сред обвиненията й към него са и, че е пропилял хиляди за алкохол и проститутки. Той, разбира се, винаги е отричал това да е истина и е твърдял, че тя самата има тежка зависимост към алкохол и хапчета. Не знаем къде е истината, но в крайна сметка след бракоразводното дело той получава попечителството над децата.

Гари Олдман се разведе и с четвъртата си жена - красавицата Александра Идънбъро

Сега преди Оскарите обаче Доня отново иска светът да знае какво й е причинил Олдман.

„Той ми открадна децата и съсипа целия ми живот. Истината трябва да бъде казана. Той е велик актьор. Дали е бил добър съпруг? Не. Нашият брак беше огромна катастрофа, случиха ни се ненормални неща. Аз загубих самочувствието си, бях съкрушена“, разказа пред „Дейли мейл“ Доня.
Тя заяви, че кураж да говори отново са й дали всички онези жени в последно време, които разкриха подробности за насилиeто, упражнено над тях. Тя също така иска и синовете й да знаят истината за отношенията й с баща им.