Автор
Роси Кацарова

Битката на портретите: Меган и Хари или Кейт и Уилям?

Появиха се първите официални портрети на принц Хари и Меган Маркъл.

Както повелява традицията, двойката отбеляза годежа си с официални снимки, които бяха разпространени в социалните мрежи от профила на двореца Кенсингтън.

Фотосите, които се появяват близо месец, след като стана ясно, че благородникът е поискал ръката на канадската актриса, са дело на знаменития фотограф Алекс Любомирски, снимал всички звездни дами – от Джулия Робъртс до Анджелина Джоли.

Кадрите са заснети по-рано през седмицата във Фрогмор Хаус близо до замъка Уиндзор. Впечатление прави, че портретите са доста по-небрежни и неформални от тези на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Но това се очакваше, тъй като и поведението на влюбените, дори и пред камерите, е доста по-непринудено от това на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Съвсем естествено онлайн потребителите започнаха да сравняват годежните фотографии на Меган и Хари с тези на Кейт и Уилям, като мненията са диаметрално противоположни. Едни са възхитени от естественото излъчване на Маркъл и по-малкия си на Даяна и видимо силните чувства между двамата, а други от аристократизма, струящ от снимките на херцозите.

View post on Instagram
 
View post on Instagram