Автор
Woman.bg

Авиокомпанията, която ще вдъхне нов живот на морската ни столица

Авиокомпанията SunExpress е основен спонсор на огромното музикално събитие, благодарение на което публиката във Варна ще се докосне до световната звезда Рита Ора и други от най-големите артисти в момента. На пресконференцията, която се състоя вчера на летище Варна търговският директор на компанията Питър Гладе сподели, че музиката и пътуването събират хората и това е основният мотив MTV и SunExpress да обединят сили. Вижте какво сподели Питър Глад специално за Woman.bg.

1.Как се роди идеята да обвържете компанията SunExpress с проекта MTV PRESENTS VARNA BEACH?

- SunExpress е много нова компания. В момента правим лайв видеа във Фейсбук, за да продаваме билети и да разрастваме бизнеса, особено сред младите хора, а партньорството с MTV ни помага много за това. Преди три години компанията започна да пуска полети до Варна и през това време се убедихме, че има много сериозен потенциал в тази дестинация. Тук има много красиви плажове, чудесни хотели, също така и огромна доза гостоприемство. Искаме да подкрепим града и да докараме повече туристи тук.



2.Дават ли отражение големите музикални събития върху работата на компанията?

- Музиката обединява хората, а ние от компанията се надяваме на много туристи от страна на Германия, Австрия и Швейцария това лято за фестивала във Варна.

3.Колко туристи очаквате да се възползват от услугите на SunExpress за събитието на MTV във Варна?

- Целта на SunExpress е да подпомогне постоянното нарастване на потока от туристи към Варна и то не само през лятото. Затова не знам колко точно туристи ще дойдат специално за шоуто, но ще бъда щастлив, ако успеем да видим развитие на туризма във Варна през следващата година. Искам хората да знаят, че благодарение на нашата компания те могат да дойдат до този великолепен град.



4.Какви са успехите на авиокомпанията, с които се гордеете в последно време?

- Говорейки за шоуто на MTV, мога да споделя, че вече имаме възможност да предложим забавление на пътниците на борда. Там ще се излъчват видеа от концертите на MTV, което е прекрасно!

5.Какви са бъдещите ви планове за развитието на компанията на българския пазар?

- Ние сме най-добрите в отсечката Германия – Варна и Германия – Бургас. Това ще остане така завинаги, без значение колко ще се разрасне пазарът.

Четете още: Орландо Блум ще летува в България!