Автор
Woman.bg

Аштън Кътчър: Не се хранех цяла седмица след развода с Деми Мур

Наскоро чаровникът Аштън Кътчър издаде някои любопитни факти около раздялата си с Деми Мур. Въпреки че в средите се говореше, че актьорът е сложил край на отношенията си с красавицата и не му е било трудно да превъзмогне развода, всъщност се оказа, че Аштън е преминал през дълъг период на възстановяване. Той сам сподели в интервю, че е бил толкова натъжен от раздялата, че не се е хранил цяла седмица.

Кътчър се отдал на духовно лечение като оставил ангажиментите, телефона и компютъра си надалеч и се отдал на уединение в планината за седмица. Носел със себе си единствено тетрадка, химикал, вода и чай. По време на своето уединение Аштън пишел писма до всички жени, които някога са го наранили.



„Започнах да халюцинирам на втория ден, което беше фантастично. Разполагах с енергията си и тренирах Тай Чи. През цялото време описвах всяка връзка, която ме е накарала да се чувствам зле, а след това пишех писма до бившите ми половинки, които са ме наранили. Изпратих писмата на всички в последния ден. Чувствах се чудесно, разчистих душата си и махнах злобата, която таях в себе си“, споделя Аштън.

Кътчър и Деми се ожениха през 2005 г. и се разделиха през 2011 г. Разводът им продължи цели две години.

„Винаги ще се сещам с добро за времето, прекарано с Деми. Браковете са едно от най-сложните неща на този свят и за съжалние понякога се провалят“, разкрива още актьорът.

В момента Аштън е щастливо обвързан с Мила Кунис и двамата вече са горди родители на две деца.

Четете още: Президентът заговори и разплака Сузанита