Автор
Woman.bg

Ариана Гранде си татуира "Завинаги" в памет на жертвите в Манчестър

Преди няколко дни светът отбеляза една година от зловещия атентат в една от най-големите концертни зали в Европа "Арена Манчестър" , който взе 22 жертви, сред които деца и тийнейджъри. Терористичният акт се случи в края на концерта на тийн идола Ариана Гранде и беляза десетки семейства. Този ден завинаги ще остане един от най-трагичните в историята. Ето защо Ариана се върна отново в Манчестър и изнесе втори концерт, който бе с благотворителна цел и в памет на жертвите.

Една година по-късно Гранде почете загиналите, като реши да запази спомена за трагичния инцидент завинаги и то изписан по тялото й. Певицата си татуира пчеличка, която е символ на град Манчестър. Тя не пропусна и да напише на почернените семейства: "Мисля за вас днес и всеки ден".

Ариана показа новата си татуировка, като сподели снимка в Туитър и написа единствено и само "Завинаги". Майката на звездата също публикува кадър в социалните мрежи в памет на жертвите. На снимката Джоан Гранде е със семейството си около пианото в дома й и до тях са запалени 22 свещи.

Четете още: Певицата Емилия пострада при катастрофа