Автор
Woman.bg

Адел и Бионсе ще пеят на 50-годишнината на Мишел Обама

Британската певица Адел ще пее на парти в Белия дом по повод 50-годишнината на първата дама на САЩ Мишел Обама догодина, съобщава британският в. "Дейли Мейл".

24-годишната звезда ще се присъедини към Бионсе за празненството на 17 януари.

"Първата дама на САЩ ще организира голямо парти с много звезди за рождения си ден в Белия дом догодина и тъй като обожава Адел и Бионсе, ги помоли да пеят на празненството. Адел любезно прие и се отказа от обичайния си хонорар за участие в частни партита на известни хора. Тя ще изпълни най-обичаните си хитове за първата дама и нейните приятели", разкри запознат източник.

Според близки до Мишел Обама източници тя е дългогодишна почитателка на Адел и иска да сподели таланта на певицата с най-близките си и скъпи хора на партито.

"Семейство Обама ще плати разноските на Адел, тъй като това е частно, а не държавно парти", допълни източникът. Адел пя на церемонията по раздаването на наградите Оскар миналия месец едва за втори път след раждането на сина си Анджело през октомври. Тя очарова зрителите с изпълнението си на песента Skyfall от последния филм за Джеймс Бонд. Талантливата певица спечели и Оскар за най-добра оригинална песен.

Първата дама Мишел Обама се появи изненадващо на церемонията чрез видео връзка, за да обяви наградата за най-добър филм за "Арго" на Бен Афлек.