Автор
Woman.bg

9 години затвор за мъж, който изнасилвал съпругата си в съня й

Британец бе осъден на 9 години затвор за това, че многократно е изнасилвал жена си в съня й. Тя самата разбрала за това, като намерила видеа в телефона му, на които се вижда как той прави секс с нея, докато тя спи. За куриозния случай съобщи "Индипендънт".

Съпрузите, които са от Нюкасъл, са заедно от 10 години и имат деца. По време на процеса стана ясно, че сексуалното посегателство е започнало през септември 2016 г. Продължило е малко повече от половин година. Жената се натъкнала на видеата през март тази година, след като една сутрин мъжът й излязъл за работа и си забравил телефона. След първоначалния шок, който изживяла, тя му се обадила и му казала, че е изгледала записите.
След разговора със съпругата си мъжът не се прибрал вкъщи, директно отишъл и се предал на полицията.

Ето какво казва съпругата за изживяното:
„От деня, в който разбрах, животът ми и този на децата ми напълно се преобърна. Все още се опитвам да се справя с това. Никога не съм мислила, че той е способен на такова нещо. Никога повече не искам да го виждам."
Прокурорът по делото заяви, че мъжът се е възползвал от състоянието на жена си, която може би е била под влиянието на алкохол и по принцип спи много дълбоко.