Не си мислете, че животът на известните, красивите и богатите е само шампанско, купони и забавления.

Някои от известните личности бързо се озовават на дъното, заради лошо поведение или управление на състоянието им.

Представяме ви няколко музикални звезди, които не успяха да се задържат на върха.

MC Hammer

MC Hammer стана известен с хитовете си, енергичните танци и смъкнатите панталони.

Неговото време дойде през 1990 г. с парчето “U Can’t Touch This”. За успехите си той се „възнагради” с къща за 30 милиона долара и разходи по поддръжката й и персонала в размер на 500 хиляди месечно. Скоро той натрупа колосални дългове и през 1996 г. той банкрутира.

Айзък Хейс

Той беше звездата на соул музиката през 60-те и 70-те години на ХХ век, а след това изгря още веднъж като вокал на “South Park”.

Направи и свой лейбъл, който обаче приключи съществуването си още през 1975 г. Покрай това той изгуби 5 милиона долара и финансовите му дела тръгнаха надолу.

Meat Loaf

Истинското име на Meat Loaf е Марвин Лий Адай. Той беше един от най-продаваните и обичани изпълнители в края на 70-те години на ХХ век, редом с групи като AC/DC и Pink Floyd.

За съжаление обаче изгуби гласа си и не можеше да работи до 1981 г., с което изгуби и популярността си.

Албумът му след лечението беше пълен провал, а към 1983 г. той вече беше натрупал 1,6 милиона долара дългове. След дълги перипетии кариерата му се възроди чак през 1993 г., така че певецът се отърси от финансовите си кошмари.

Четете още: Най-добрите звездни приятели на котките

Джери Лий Луис

Той е един от истинските пионери на рок’н’рола. През 1958 г. обаче той се ожени за втората си братовчедка Майра Гейл Браун, което доста го дискредитира в обществото.

Възстановяването на публичния му образ отне десетилетие, като през 1986 г. името му влезе в Алеята на славата на рок’н’рола. Малко по-късно той все пак банкрутира, въпреки добрите продажби и известността.