Автор
Кристина Кирова

Новата колекция на Adidas - едни от най-удобните спортни горнища, които можете да намерите

Вдъхновени от пулса на атлета и емоциите преди старта на играта, adidas Athletics създават суетшърта Z.N.E. Pulse Knit Hoodie с уникален дизайн, наподобяващ пулса на сърцето.

adidas Athletics използва уникални данни за атлета – базирани на пулса му преди старта – за да вдъхнови колекцията.

Колекцията Z.N.E. Pulse ще носят атлети от различни спортове, включително Gareth Bale, Paul Pogba, James Harden, Tori Bowie, Angelique Kerber и Simona Halep.

adidas Athletics представят най-новата колекция , първата и единствена по рода си гама дрехи, вдъхновена от пулса на атлета, който се покачва преди старта на играта.

adidas работи съвместно с атлетите по време на развитието на продуктите, включително в процеса на събиране и анализиране на информация, за да сформира гамата Athletics Pulse. Работата е фокусирана върху „момента на пулса“, в който атлетите напускат съблекалнята и се отправят към игрището, моментът, в който пулсът на атлета се ускорява в очакване на старта. Колекцията, която се отличава с разнообразие от трикотажни и жакардови горнища с качулки, е създадена, за да преминеш безпроблемно от деня на играта обратно към ежедневието си.

Следващото ниво в майсторката изработка се доказва от детайлите, емблематичния дизайн и функционална конструкция. Трикотажната версия допълнително охлажда спортиста, когато стане горещо преди началото на играта. Кристина Шрам, главен директор дизайн, заяви: "В Athletics ние непрекъснато се стремим да дадем възможност на атлетите да дадат най-доброто от себе си, като им осигуряваме облекла, които ги карат да се чувстват комфортно и им позволяват свобода в движенията и концентрация. Техниките при плетката дават начало на огромна иновативна сфера от начини на създаване и конструиране на спортни облекла с най-високо ниво на комфорт. Използването на функционални и иновативни прежди, интеграцията на отворени и плътни структури и изработката на облекла без никакви шевове осигуряват огромни функционални предимства. Това се съчетава с огромни възможности при комбинирането на цветовете на преждите, десени, структури, повърхности и силуети – което означава, че атлетите ще могат да изглеждат и се представят страхотно.“

Колекцията ще носят селекция от водещи атлети в много различни спортове. Това включва футболистите Gareth Bale и Paul Pogba, баскетболната звезда James Harden, лекоатлетката Tori Bowie, както и водещите тенисистки Angelique Kerber и Simona Halep. Колекцията adidas Athletics Z.N.E. Pulse е налична в магазини SPORT DEPOT и онлайн тук.

Относно adidas Athletics

Мисията на adidas Athletics е да революционизира спорта и да го превърне в обект на желание. Разпознава нуждата за спортна изява извън терена, независимо от типа спорт. Преодолява различията между стила на атлетите и техния спортен живот, отстоявайки уникална и нова гледна точка, като чества неразказаните истории за иновации, които са неделима част от спорта.

(в материала има продуктово позициониране)