Автор
Цвета Герчева

Големите намаления в SPORT DEPOT вече стартираха

Новата година идва с големи намаления в магазините на SPORT DEPOT. Сега е идеалният момент да си купите спортни стоки на много по-ниски цени, смятат експертите. Те съветват да направите по-големите си покупки именно в дните след 1-ви януари, защото това е времето, в което цените са промоционални.

Нови маратонки adidas, или онзи модел на NIKE, който толкова много харесахте миналия месец - заслужава си да проверите какви са цените в момента, защото при високия клас марки има големи намаления, стигащи до 40%.



"Усещаме засилен интерес от страна на клиентите, хората минават, мерят и сякаш купуват по-често, защото в момента цените са наистина добри", споделят консултантите на SPORT DEPOT.

В магазините намаленията ще важат до 31-и януари, така че имате още малко време да се сдобиете с нещо наистина изгодно. Ако пък нямате време за шопинг - можете да разгледате офертите ТУК.


Според финансовите експерти, когато пазаруваме от намаления, ние не просто спестяваме пари, а и получаваме, защото купуваме повече стоки на по-добра цена. Истината е, че когато брандовете са висок клас, даже намаление от 30% има голямо значение за крайната цена. Не забравяйте, зимата е в разгара си и времето е идеално за пазаруване на сезонни стоки. Предстоят поне още 3 месеца с преобладаващи ниски температури и добрата екипировка би била добър съюзник в лошото време.


И не на последно място - не забравяйте, че намаленията са създадени за истинските шопинг маниаци. Те ни дават възможност да закупим нещо, което много харесваме, но за което все не намираме свободно перо в бюджета си. Не забравяйте - те имат стойност, особено когато излизат от собствения ни джоб.

(в материала има продуктово позициониране)