Красива, секси, уверена - съвременната жена е много повече от домакиня и любима. Тя препуска в шеметния ритъм на ежедневието наравно с мъжа, но с една малка разлика - знае как да се справи с всяка ситуация с финес и усмивка. Няма как да не призная - да си от нежния пол си има своите тънкости, които всяко градско момиче трябва да овладее. Но те не могат да бъдат прочетени в нито един учебник, просто защото правилата на щастието и красотата са различни за всяка от нас. Как обаче да научим най-важния урок в живота си, как да се чувстваме щастливи в кожата си и как да останем красиви и млади? Това са въпросите, чиито отговор ще търсим в рамките на нашия нов проект - един нестандартен "Наръчник на градското момиче".

И понеже всяка от нас има свои малки тайни за това как да пречисти кожата си и как да детоксикира съзнанието и тялото си, в този блог ще се включат и няколко страхотни момичета, които ще ни разкажат от първо лице какви са техните трикове за красиво "оцеляване" в забързания ритъм на градската джунгла и каква е тяхната рецепта за Urban Detox.

В този "Наръчник на градското момиче" ще ви разкажем и за най-новата серия на NIVEA, която е създадена, за да ни предпази от градското замърсяване.

Urban Detox е първата серия, осигуряваща допълнителна защита срещу неблагоприятните влияния, които забързаният и динамичен градски живот оказва върху кожата на лицето – силно замърсяване и запушване на порите, загуба на хидратация, преждевременно стареене на кожата и много други. Ефективната формула с хиалуронова киселина и екстракт от органичен зелен чай помага на кожата ни да се запази свежа и здрава, като интензивно я хидратира и защитава от вредните влияния на градската среда.

И тъй като градският въздух съдържа миниатюрни частици, понякога 20 пъти по-малки от самите отвори на порите, почистването в дълбочина е един от най-важните етапи в грижата за кожата. Затова NIVEA създаде 3 едноминутни детоксикиращи маски за лице Urban Detox, които почистват кожата в дълбочина, като намаляват влиянието на вредните фактори на околната среда.